Росіяни повідомляють про масовану атаку БПЛА на аеродром у Ростовській області

Читать на русском
У місті Морозовську Ростовської області рф вночі 5 квітня пролунала серія вибухів. Очевидці повідомляють про атаку на місцевий аеродром.
Фото: inforesist.org

У росії заявили, що в ніч на 5 квітня безпілотники атакували місто Морозовськ у Ростовській області. Під удар потрапив місцевий військовий аеродром.

Про це повідомляють губернатор Ростовської області Василь Голубєв та російські Telegram-канали.

Очевидці повідомляють про численні безпілотники та нарахували понад 60 вибухів. Також вони бачили кілька яскравих спалахів у небі, а у кількох районах зникло світло.

Згідно із даними росЗМІ, на військовому аеродромі в Морозовську, який атакували дрони, дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

Голубєв підтвердив «масовану атаку» в Морозовському районі. За його словами, підрозділи ППО відбивають її – знищено нібито понад 40 цілей.

Попередньо, в результаті атаки також було пошкоджено електропідстанцію, без світла залишилися десятки житлових будинків. Наразі ведуться роботи з відновлення енергопостачання.

Інформації про постраждалих наразі не було.

Нагадаємо, ввечері 4 квітня у російському Курську пролунали вибухи, в регіоні спрацювали сили та засоби протиповітряної оборони. Причиною називають нібито атаку безпілотників.

Також 3 квітня в Курську спалахнула масштабна пожежа після атаки дронів.

2 квітня у російському Татарстані під удар безпілотників потрапив нафтопереробний завод «Танеко» у Нижньокамську.

Раніше ми аналізували, скільки літаків було пошкоджено та знищено внаслідок найбільших атак на російські аеродроми – інфографіка «Слово і діло».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: