Під час удару по аеродрому в Морозовську знищили щонайменше 6 російських літаків – ЗМІ

Читать на русском
СБУ разом з військовими та Силами оборони здійснили атаку на аеродром Морозовська. Щонайменше 6 літаків ворога було знищено.
wikipedia

СБУ разом з військовими та Силами оборони здійснили атаку на аеродром Морозовська. Щонайменше 6 літаків ворога було знищено.

Про це повідомили джерела 24 Каналу.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

Відомо, що на аеродромі в Морозовську базувалися фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34. Саме їх ворог використовує для того, щоб скидати КАБи по позиціях ЗСУ і прифронтових українських містах.

Відтак під час атаки цієї ночі, 5 квітня, СБУ разом з військовими та Силами оборони знищили менше шість військових літаків росіян, при цьому ще вісім зазнали суттєвих пошкоджень. Окрім техніки, близько 20 військових рф померли, або пораненні.

«Це важлива спецоперація, яка значно скоротить бойовий потенціал рашистів», – зазначив співрозмовник журналістам.

Нагадаємо, у росії заявили, що в ніч на 5 квітня безпілотники атакували місто Морозовськ у Ростовській області.

Загалом, за даними Міноборони окупантів, російську федерації цієї ночі нібито атакували 53 безпілотники, вибухи лунали у п’яти регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: