У російському Курську спалахнула масштабна пожежа після атаки дронів

Читать на русском
У Міноборони країни-агресора повідомили, що засоби ППО збили 5 українських безпілотників: 1 - над Бєлгородською областю і 4 - над Курською областю.
Ілюстративне фотоСуспільне

У вівторок ввечері, 2 квітня, в російському Курську спалахнула масштабна пожежа. Місцева влада повідомила про збиття в області ударних дронів.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Як відомо, близько 20:30 за московським часом губернатор Роман Старовойт у своєму каналі повідомив про небезпеку ударних безпілотників. Згодом над Курськом і областю прогриміли вибухи.

При цьому, у Міноборони країни-агресора повідомили, що засоби ППО «збили» 5 українських безпілотників: 1 - над Бєлгородською областю і 4 - над Курською областю.

«Близько 20.30 мск припинено спробу київського режиму вчинити терористичні атаки по об'єктах на території російської федерації із застосуванням БПЛА літакового типу», - заявляє військове відомство окупантів.

Згідно з оприлюдненими фото та відео, в одному з районів міста видніється масштабна пожежа.

Нагадаємо, що в російському Татарстані під удар безпілотників потрапив нафтопереробний завод Танеко в Нижньокамську.

2 квітня дрони атакували підприємства у містах Єлабуга та Нижньокамськ. ЗМІ з посиланням на джерела ГУР повідомили, що ціллю атаки був, зокрема, завод із виробництва іранських дронів Shahed.

Також 1 квітня у російському Бєлгороді повідомили про нові прильоти та постраждалих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: