У росії заявили про атаку понад 50 безпілотників у пʼяти регіонах

Читать на русском
У ніч на п’ятницю, 5 квітня, російську федерації нібито атакували 53 безпілотники. Зокрема, вибухи лунали у п’яти регіонах.
Getty Image

У ніч на п’ятницю, 5 квітня, російську федерації нібито атакували 53 безпілотники. Зокрема, вибухи лунали у п’яти регіонах.

Про це повідомляє Міноборони росії.

Удар по «країні-бензоколонці»: які російські НПЗ та нафтобази атакували безпілотникиГеографія ударів безпілотниками по російських НПЗ та нафтобазах у 2024 році – на інфографіці.

«Протягом минулої ночі та раннього ранку 5 квітня припинено спроби київського режиму вчинити терористичні атаки із застосуванням БпЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації», – йдеться у повідомленні.

Відтак, понад 40 дронів збили над Ростовською областю. Зокрема, у Морозівському районі, за словами місцевого губернатора Василя Голубєва, пошкоджена електропідстанція. Варто відзначити, що також у цьому районі розташований військовий аеродром, де базується велика кількість винищувачів.

Також російська ППО збила шість безпілотників над Краснодарським краєм та по одному над Курською, Саратовською та Бєлгородською областями.

Нагадаємо, згідно із даними росЗМІ, на військовому аеродромі в Морозовську, який атакували дрони, дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

Крім цього писали, що ввечері у четвер, 4 квітня, у російському Курську пролунали вибухи, в регіоні спрацювали сили та засоби протиповітряної оборони. Причиною називають нібито атаку безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: