Юсов прокоментував атаку на військову частину у невизнаному Придністров'ї

Читать на русском
Єдина зацікавлена сторона в цій історії – це рф, і атака на військову частину в Придністров'ї – це провокація Кремля.
фото РБК-Україна

Атака безпілотника на військову частину поблизу Тирасполя у невизнаному Придністровському регіоні – це російська провокація. Кремль, як і раніше, хоче дестабілізувати ситуацію в цьому регіоні.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов у ефірі телемарафону 18 березня.

Молдова та проблема Придністров'я: чи може рф відкрити «Молдавський фронт»Про проблему Придністров'я, реальність сценарію нападу росії на Молдову і ті самі снарядні склади в Ковбасній – в матеріалі Слово і діло

«Ми можемо констатувати та підтвердити офіційну оприлюднену позицію: це російська провокація. Як і яким чином вона була реалізована пізніше, буде з'ясовано і окремо буде комунікація з цього приводу. Справді, є заява Молдови та України. Зрештою, невизнаному Придністров'ю цей інцидент також не потрібен», – сказав він.

За словами Юсова, єдина зацікавлена сторона в цій історії – це держава-агресор росія, яка хоче дестабілізувати тією чи іншою мірою ситуацію в регіоні

Нагадаємо, вчора у невизнаному Придністров'ї заявили про атаку на військову частину. За попередніми даними, у Тирасполі стався вибух, після якого почалася пожежа, у тому числі було уражено вертоліт Мі-8.

Раніше невизнане Придністров'я звернулося за допомогою до рф через «посилення тиску» з боку Молдови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: