У так званому Придністров'ї заявили про обстріл військової бази та російського вертольоту Мі-8

Читать на русском
Дрон-камікадзе атакував одну з військових частин, розташованих у Тирасполі. Після атаки на аеродромі військової частини згорів вертоліт.
Ілюстративнефото: ТСН

У невизнаному Придністров'ї заявили про атаку на військову частину. За попередніми даними, у Тирасполі стався вибух, після якого почалася пожежа, зокрема, був уражений вертоліт Мі-8.

Про це повідомляє «Перший Придністровський» та інші російські Telegram-канали.

Молдова та проблема Придністров'я: чи може рф відкрити «Молдавський фронт»Про проблему Придністров'я, реальність сценарію нападу росії на Молдову і ті самі снарядні склади в Ковбасній – в матеріалі Слово і діло

«Сьогодні на території однієї з військових частин Тирасполя сталася пожежа, яка виникла внаслідок вибуху. Попередньо встановлено, що вибух стався в результаті атаки дрона-камікадзе, політ якого був зафіксований з боку «Конюшинного мосту», - заявили у невизнаному Придністров'ї.

Як зазначається, жертв немає, а на місці працюють правоохоронці, які порушили кримінальну справу.

За попередніми даними, по військовій частині вдарив дрон-камікадзе. Відповідну заяву зробило так зване міністерство держбезпеки Придністров’я. Хто саме стоїть за атакою БпЛА, у Придністров'ї не повідомляють.

Місцеві пабліки уточнюють, що дрон-камікадзе атакував одну з військових частин, розташованих у Тирасполі.

Після атаки на аеродромі військової частини згорів вертоліт Мі-8, відповідне відео публікують Telegram-канали.

Нагадаємо, невизнане Придністров’я звернулося за підтримкою до рф через «посилення тиску» з боку Молдови.

Також у неділю, 17 березня, у Кишиневі чоловік кинув два «коктейлі Молотова» на територію посольства росії, де розташована виборча дільниця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: