У невизнаному Придністров'ї впали уламки ракети

Читать на русском
Після обстрілу Одеської області на території невизнаного Придністров'я виявили уламки ракети С-300.
newsmaker.md

На території невизнаного Придністров'я у селі Кіцкани виявили уламки ракети С-300.

Про це повідомляє видання NewsMaker.

На територію яких третіх країн залітали російські дрони та ракетиЗа час війни в Україні ракети та дрони не раз падали на території третіх держав або пролітали через їхній повітряний простір. Докладніше – на інфографіці.

За словами співголови Об'єднаної контрольної комісії Олега Бєлякова, це сталося під час атаки росії на Одеську область: «Після вибуху, який чули жителі Кіцкан, Тирасполя та Бендер приблизно о першій ночі, на територію Придністров'я впали уламки ракети С-300. Сам вибух стався у повітрі».

В уряді Молдови повідомили, що відправили на місце падіння уламків ракет військових спостерігачів із контингенту спільних миротворчих сил. «Походження об'єкту наразі не встановлено, а траєкторію його польоту не підтвердили незалежні джерела», – зазначили у Кабміні.

Нагадаємо, за даними Повітряних сил ЗСУ, росіяни цієї ночі запустили по Україні дрони-камікадзе, ракети «Калібр» та «Онікс».

Раніше в Бричанському районі Молдови після нічного обстрілу рф виявили уламки ракети. Це був уже щонайменше четвертий випадок.

На початку лютого над територією Молдови пролетіла російська ракета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: