Вночі безпілотники атакували сім регіонів росії

Читать на русском
Вночі 17 березня безпілотники протягом години кілька разів атакували Москву, а також ще шість регіонів рф.
Фото: armyinform.com.ua

У ніч проти суботи, 17 березня, Москву, а також ще шість регіонів росії атакували безпілотники. Місцева влада повідомила, що БПЛА атакували Бєлгородську, Ростовську, Калузьку, Брянську, Краснодарську та Ярославську області.

Про це повідомляють Telegram-канал Міноборони рф та представники місцевої влади.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Так, у Міноборони рф заявили про перехоплення та знищення 35 дронів.

«Протягом минулої ночі та ранку 17 березня припинено спроби київського режиму здійснити терористичні атаки із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації.

Черговими засобами ППО 35 БПЛА перехоплено та знищено над територіями Московської (4 БпЛА), Білгородської (3 БпЛА), Калузької (2 БпЛА), Орловської (1 БпЛА), Ростовської (1 БпЛА), Ярославської (4 БпЛА) та Курської (3 БпЛА) ) областей, Краснодарського краю (17 БпЛА)», – стверджує оборонне відомство країни-агресорки.

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що сили ППО в міському окрузі Домодєдово відбили атаку двох безпілотників, які летіли на російську столицю. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає.

Близько пів на п'яту ранку російська ППО в Раменському міському окрузі відбила атаку ще одного безпілотника, який летів на Москву. За попередніми даними, тут також обійшлося без руйнувань та постраждалих.

Ще один дрон ППО збила у Ступінському міському окрузі, теж без жертв та руйнувань.

Нагадаємо, цієї ж ночі в Краснодарському краї рф дрони атакували Слов’янський НПЗ – почалася пожежа, є загиблий.

Також у ніч на суботу, 16 березня, Самарську область рф атакували безпілотники. Під ударом опинилися одразу два нафтопереробні заводи.

Крім того, останні атаки дронів на територію рф призвели до зупинки роботи як мінімум трьох нафтопереробних заводів. Ці об'єкти становлять близько 12% нафтопереробних потужностей країни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: