У Краснодарському краї рф спалахнула пожежа на НПЗ, є загиблий

Читать на русском
У російському Слов'янську-на-Кубані пролунала серія вибухів вночі 17 березня, після чого на НПЗ почалася пожежа. Є загиблий.
Скріншот з відео

У ніч проти неділі, 17 березня, на одному з заводів в місті Слов’янськ-на-Кубані в Краснодарському краї рф виникла пожежа внаслідок атаки дронів.

Про це повідомляють російські ЗМІ та Telegram-канали.

«Очевидці повідомляють про звуки вибухів у Слов’янську-на-Кубані. Ймовірно, була атака безпілотників. На одному з місцевих заводів почалася пожежа», – написав канал Baza.

За словами очевидців, було чути щонайменше сім вибухів.

Російські ЗМІ зазначають, що був атакований Слов'янський НПЗ, який виробляє авіаційний гас, бензин, вакуумний газойль і мазут.

Пізніше з'ясувалося, що внаслідок атаки БПЛА на НПЗ один співробітник заводу отримав поранення.

Голова району повідомив, що на підприємстві спостерігається локальне горіння, але основна площа пожежі вже нібито ліквідована. Також проводиться засідання комісії із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Також, за попередньою інформацією, в момент атаки БПЛА одна людина загинула від серцевого нападу. Загрози населеному пункту немає.

Нагадаємо, 12 березня атака дрону вивела з ладу половину потужностей НПЗ під Нижнім Новгородом у росії.

13 березня на територію НПЗ в Новошахтинську Ростовської області рф впав безпілотник, завод призупинив роботу.

16 березня дрони атакували відразу два НПЗ в Самарській області рф, там почалися пожежі.

Як відомо, за останні півроку в росії, а також на окупованих нею територіях сталися пожежі майже на 20 нафтобазах та нафтопереробних заводах. Деталі – на інфографіці «СЛово і діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: