У рф заявили про ще одну атаку безпілотника на НПЗ у Нижньогородській області

Читать на русском
Ударний безпілотник начебто влучив прямо в установку перегонки нафти. Внаслідок удару на території підприємства виникла пожежа.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Сьогодні вранці, 12 березня, безпілотник атакував нафтопереробний завод «Лукойл-Нижньогороднафтооргсинтез» у місті Кстово Нижньогородської області країни-агресора.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Російські НПЗ та нафтобази під ударом дронів: географія атакРосійські НПЗ і нафтобази останні півроку регулярно зазнають атак. Географія ударів – на інфографіці.

Згідно з даними джерел, ударний безпілотник начебто потрапив прямо в установку перегонки нафти. Внаслідок удару на території підприємства виникла пожежа.

Компанія «Лукойл», якій належить Нижньогородський НПЗ, повідомляє про те, що роботу технологічної установки на підприємстві призупинено «у зв'язку з інцидентом». Про який саме інцидент йдеться, не уточнюється.

Зазначається, що наразі на місці працюють оперативні служби, також для гасіння пожежі залучено пожежний потяг, інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, що у ніч на 12 березня на території країни-агресора три регіони були атаковані безпілотниками - в Курську, Орлі та низці населених пунктів Бєлгородської області було чути гучні вибухи. Зокрема, внаслідок атаки БпЛА у російському місті Орел загорілась нафтобаза.

Окрім цього, пожежа на нафтобазі в російському Курську спалахнула в неділю, 10 березня, після того, як був приліт безпілотника.

Як відомо, російська влада прийняла рішення запровадити тимчасову заборону на експорт бензину на тлі регулярних атак дронів та пожеж на НПЗ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: