У рф заявили про відбиту атаку безпілотників на Москву і Таганрог

Читать на русском
Дрони сьогодні атакували російський Таганрог. Також влада заявила, що ще один безпілотник летів на Москву.
Колаж 24 каналу

Російські міста сьогодні вночі та вранці зазнали масової атаки дронів. Серед інших, влада заявила, що дрони летіли на Москву і на Таганрог Ростовської області рф. Працювала російська ППО.

Про атаки повідомили мер Москви Сергій Собянін та мер Таганрога Андрій Фатєєв.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

Так, у Таганрозі Ростовської області сьогодні вранці мер закликав мешканців спуститися на нижні поверхи або підвал.

«У Таганрозі оголошено загрозу атаки БПЛА. Якщо ви знаходитесь вдома – не підходьте до вікон. Сховайтеся в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, туалет, комора). Якщо ви знаходитесь на вулиці, спустіться в укриття чи інше безпечне місце», – додав губернатор Ростовської області.

Також про атаку дронів повідомляв мер Москви. Безпілотник, нібито, збила ППО.

«Сьогодні силами ППО в Раменському міському окрузі відбито атаку безпілотника, який летів на Москву. На місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події», – заявив Собянін.

Пізніше у Таганрозі було оголошено про відбій атаки БПЛА. Влада заявила, що «повітряні цілі знищені за межами міста. Наслідки на землі уточнюються оперативними службами».

Нагадаємо, вранці в росії також заявили про ще одну атаку безпілотника на НПЗ в Нижегородській області. А в Санкт-Петербурзі сталася сильна пожежа біля ТЕЦ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: