Законопроєкт про мобілізацію: комітет скасував сьогоднішнє засідання для розгляду правок

Читать на русском
Сьогоднішнє засідання Комітету з нацбезпеки, на якому мали продовжити розгляд правок до законопроєкту про мобілізацію, скасовано.
Фото: УНІАН

Сьогоднішнє засідання парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони, на якому мали продовжити розгляд правок до законопроєкту про мобілізацію, скасовано.

Про це повідомили нардепи Ярослав Железняк та Олексій Гончаренко у своїх Telegram-каналах.

«Мало бути сьогодні продовження засідання Комітету з питань оборони по законопроєкту по мобілізації. Запросили авторів правок під номерами 340-689 …..і зранку відмінили», – повідомив Желєзняк.

Член комітету Роман Костенко у коментарі УП підтвердив скасування засідання: «Ми мали продовжити розгляд законопроєкту про мобілізацію на сьогоднішньому засіданні комітету. Однак засідання скасували».

За його словами, дата наступного засідання оборонного комітету наразі невідома.

Нагадаємо, розгляд правок комітетом розпочався вчора, 12 березня. З законопроєкту про мобілізацію виключили правку, яке передбачає заморожування та блокування рахунків ухилянтам, а також позбавлення їх права керування автомобілем.

Усього до законопроєкту було подано понад 4 тисячі поправок. Член оборонного комітету Федір Веніславський прогнозував, що Верховна Рада має шанси ухвалити його у другому читанні до кінця березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: