Зеленський невдовзі може відвідати Вірменію – ЗМІ

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський найближчим часом планує відвідати Вірменію. Візит українського лідера заплановано на березень.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський найближчим часом планує відвідати Вірменію із офіційним візитом.

Про це пише вірменський портал Factor.

За даними джерела, українська сторона зараз веде переговори щодо термінів візиту Зеленського. Точної дати поки що немає, але очікується, що український лідер прибуде до Єревану у березні.

Повірений у справах України у Вірменії Валерій Лобач уже відреагував на цю інформацію.

«Насправді, зараз можна багато сказати, але я поки що нічого не можу сказати. За кілька днів ви самі почуєте новину і знатимете, що станеться. Зі свого боку скажу, що Україна готова підтримати Вірменію. Не розкриваючи дужок...ви побачите через кілька днів. У будь-якому разі наша країна зробить все для врегулювання та стабілізації регіону», – сказав Лобач.

На уточнююче питання про те, чи мається на увазі можливий візит Зеленського, дипломат відповів: «Можу тільки сказати, що весна принесе до Вірменії багато позитивних подій».

Нагадаємо, 1 лютого Вірменія офіційно стала членом Міжнародного кримінального суду. Тепер Єреван може затримати президента росії володимира путіна по ордеру Гаазького суду у разі його візиту.

Сьогодні прем'єр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що його країна призупинила участь в Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: