«Після цього він змінить свою думку»: Зеленський покликав Трампа на передову

Читать на русском
Зеленський покликав Дональда Трампа на передову, щоб той побачив війну на власні очі. Він також заявив, що експрезидент США не зможе зупинити війну.
Фото: CNN

Президент Володимир Зеленський запропонував Дональду Трампу відвідати Україну і вирушити на передову, щоб на власні очі побачити всю трагедію війни.

В інтерв'ю Fox News Зеленський зазначив, що після такої поїздки його думка про війну змінилася б.

Зеленський про Трампа: буду щасливий, якщо він допоможе закінчити війну за 24 годиниУкраїна хотіла б почути план Дональда Трампа, який передбачає конкретні кроки для завершення війни за 24 години. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

«Я радий бачити всіх кандидатів (у президенти США – ред.) та всіх людей, які ухвалюють рішення або можуть підтримати, щоб просто зрозуміти, що означає війна в Україні», – сказав він.

«У нас гарна країна, але на війні інша картина та інше життя», – додав президент.

Він також знову висловив сумнів у здатності Трампа «завершити війну за 24 години». «Він не може вирішити цю проблему, цю трагедію», – сказав Зеленський, додавши, що готовий прийняти експрезидент на передовій, щоб він «пояснив свої ідеї».

«Він побачить, що відбувається, і після цього, я думаю, він змінить свою думку, і зрозуміє, що в цій війні не існує двох сторін: є лише один ворог, і це путін», – продовжив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп, який протягом останніх місяців чинить тиск на республіканців, щоб зірвати схвалення військової допомоги Україні, заявив, що зробить більше для захисту України, ніж Джо Байден.

При цьому у ЗМІ вважають, що у разі переобрання Трамп тиснутиме на Україну з метою мирних переговорів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: