Ворог запустив нову дезінформаційну кампанію з дискредитації Сирського – деталі від ЦПД

Читать на русском
Спецслужби країни-агресора створили цілу мережу фейкових облікових записів головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського з метою його дискредитації.
Фото: REUTERS/Valentyn Ogirenko

Спецслужби країни-агресора створили цілу мережу фейкових облікових записів головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського з метою його дискредитації.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації.

Українці почали отримувати нові фейкові листи кремлівської пропаганди: деталіНа пошти надходить розсилка нібито від Офісу президента України. У листах йдеться про припинення вогню з рф, але це фейк.

За даними ЦПД, ворог за допомогою цих акаунтів поширює фейки про ситуацію на фронті та про самого Сирського з метою інформаційно-психологічного впливу на військовослужбовців.

«Деструктивні меседжі рф просуває через мережу фейкових акаунтів у соцмережах Facebook, Instagram, X і Telegram, створених російськими спецслужбами», – уточнили у відомстві.

Там також зазначили, що підрозділи інформаційного протиборства спецслужб рф суттєво активізувалися останнім часом як в Україні, так і в країнах-членах НАТО.

У зв'язку з цим українців закликали отримувати інформацію лише з офіційних джерел.

Нагадаємо, нещодавно в ЦПД заявили, що російські пропагандисти намагаються нав'язати генерал-полковнику Сирському образ радянської та російської людини.

Раніше стало відомо, скільки українців довіряють новому головнокомандувачу ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: