У Кремлі прокоментували інформацію про плани розмістити ядерну зброю у космосі

Читать на русском
У Кремлі назвали інформацію про плани розмістити ядерну зброю у космосі спробою Білого дому спонукати Конгрес на голосування за законопроєкт про виділення грошей Україні.
Фото: ТАРС

У Кремлі заявили, що інформація про плани росії розмістити ядерну зброю в космосі є «хитрістю Білого дому».

З такою заявою виступив прессекретар путіна Дмитро Пєсков.

Як змінювалися розміри ядерних арсеналів США, росії та інших країн «клубу»Скільки ядерних боєголовок налічується у світі та як змінювалися розміри арсеналів дев'яти ядерних держав – на інфографіках.

«Я ніяк не можу це прокоментувати. Давайте дочекаємось цього брифінгу, може буде якась інформація. Але очевидно, що Білий дім намагається правдами чи неправдами спонукати Конгрес на голосування щодо законопроєкту про виділення грошей (Україні – ред.), це очевидно. На які хитрощі Білий дім пускатиметься – подивимося», – цитує Пєскова ТАРС.

Нагадаємо, напередодні голова комітету з розвідки Палати представників США Майк Тернер надав членам Конгресу розвіддані про «серйозну загрозу національній безпеці», пов'язану з росією.

Помічник президента США з національної безпеки Джейк Салліван сьогодні, 15 лютого, проведе закритий брифінг для Конгресу.

Видання ABC, а також низка інших американських ЗМІ, повідомили, що загроза може бути пов'язана з планами росії розмістити ядерну зброю в космосі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: