Треба продовжувати тиск: Буданов анонсував нові удари по росіянах у Криму

Читать на русском
Україна має продовжувати тиск на росію, зокрема, атаками на об'єкти в окупованому Криму. Про це заявив керівник ГУР Кирило Буданов.
Фото: РБК-Україна

Україна має продовжувати тиск на росію, зокрема, атаками на об'єкти в окупованому Криму.

Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у коментарі Financial Times.

Законні цілі: які об'єкти росіян у Криму зазнали атак у 2023 роціУкраїна у 2023 році продовжила завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Криму, більше – на інфографіці.

Для цього необхідно використовувати всі доступні варіанти – атакувати з повітря, використовувати морські дрони та проводити таємні спецоперації.

«Наші підрозділи неодноразово заходили в Крим», – нагадав Буданов і додав, що активні дії спецназівців на території півострова продовжуватимуться.

Начальник ГУР додав, що одним із пріоритетів таких місій стане руйнування логістики окупаційної армії рф на тимчасово окупованому півострові.

Нагадаємо, що нещодавно Сили оборони знищили командний пункт з'єднання російських військових біля Севастополя, а також вразили пункт управління армії рф під Саками.

Раніше «Слово і діло» розповідало, як часто окупанти оголошують повітряну тривогу в Криму та перекривають міст через Керченську протоку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: