У ГУР показали супутниковий знімок знищеного складу боєприпасів рф у Криму

Читать на русском

В четвер, 4 січня, ЗСУ знищили в тимчасово окупованому Криму склади боєприпасів російських загарбників, а також уразили позиції радіолокаційних станцій. Розвідники розповіли деталі та опублікували супутниковий знімок.

Про це йдеться на Telegram-каналі розвідників.

Відомо, що спецоперацію в Криму 4 січня проводили спільними зусиллями Повітряні сили ЗСУ, бійці ГУР та сили сектору оборони держави. Того дня цілями атаки стали російські позиції РЛС на аеродромі у Саках, а також склад боєприпасів поблизу населеного пункту Гришине.

Внаслідок успішних дій українських військових, окупанти в Криму втратили склади БК та «осліпли» на кілька РЛС.

«Дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу БК російських загарбників у Гришиному», – додали у розвідці.

Інформація про інші втрати противника на тимчасово окупованій території Криму ще уточнюється.

Нагадаємо, що 4 січня ЗСУ знищили командний пункт з'єднання російських військових поблизу Севастополя. Також відомо, що в ході удару по об'єктах армії рф ЗСУ вразили ще кілька ворожих складів.

Ураження командного пункту армії рф в Севастополі призвела до того, що загарбники поспіхом змінюють всю систему захисту окупованого півострова.

Тим часом, ворог укріплює Кримський міст від повітряних і морських атак. Для цього ворог використовує міни-пастки і димові завіси

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: