Вибухи у Севастополі: ЗСУ підтвердили удар по командному пункту росіян

Читать на русском
Вибухи у Севастополі та Євпаторії 4 січня – спецоперація за участю Повітряних сил ЗСУ. Бійці уразили командний пункт ворога.
ілюстративне фотоShutterstock

Сьогоднішні вибухи у Севастополі – чергова вдала робота наших військових. ЗСУ знищили командний пункт з'єднання російських військових поблизу Севастополя.

Про це повідомив СтратКом ЗСУ у четвер, 4 січня.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

За даними Збройних сил, сьогодні близько 15:00 поблизу окупованого Севастополя було уражено пункт з'єднання російських окупаційних військ.

Зазначимо, за даними джерел 24 Каналу, йдеться про влучання у військову частину в Юхариній балці, де був підрозділ секретного захищеного звʼязку із ГШ ЗС рф.

Як заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук, вибухи в Севастополі та Євпаторії – спецоперація за участю Повітряних сил ЗСУ.

«2-го січня міністерство брехні рф відзвітувало про ураження російськими ракетами «бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ». Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу!», – зазначив Олещук.

Нагадаємо, сьогодні в окупованому Криму у Севастополі та Євпаторії пролунали вибухи. 3 січня у Севастополі повідомляли про збиту ракету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: