В Криму поблизу аеродромів виявили російську РЛС та місце дислокації ворожого підрозділу

Читать на русском
Партизани виявили РЛС в районі Севастополі, яка забезпечує охорону військових аеродромів окупантів. Також знайшли ще одне місце дислокації підрозділу рф.
t.me/atesh_ua

В Криму поблизу аеродромів партизани виявили ворожу РЛС, а також знайшли ще одне місце дислокації підрозділу російської армії.

Про це повідомляє партизанський рух «АТЕШ».

За їхніми словами, у Нахімовському районі Севастополя поблизу аеродромів російські війська розташували свій підрозділ і радіолокаційну систему.

«Наш агент із Севастополя виявив російський військовий підрозділ у занедбаній будівлі. Розташований він біля населеного пункту Полюшка Качинського муніципального округу», – йдеться у повідомленні.

За будинком також знайшли ворожу РЛС з командною машиною. На постійній основі там перебувають близько 30 військових.

Партизани додають, що розташування в цьому місці РЛС продиктоване необхідністю захищати прилеглі військові аеродроми. За 4 км на північ від цього місця розташований військовий аеродром «Кача», а за 5 км на південь – «Бельбек».

Також напередодні стало відомо, що партизани викрили систему оборони та місце дислокації російських військових на східному березі тимчасово окупованого Криму.

До слова, 7 січня повідомлялося, що російські окупанти, ймовірно, перекинули в тимчасово окупований Севастополь новий великий десантний корабель. Згодом у ЗСУ спростували цю інформацію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: