Залужний обговорив з американським генералом ситуацію на фронті

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову із головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном. Вони обговорили ситуацію на фронті України.
Колаж: 24 канал

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Брауном.

Про це він повідомив на своєму Telegram-каналі.

«Поінформував генерала Брауна про ситуацію на полі бою в цілому та докладно на окремих ділянках фронту. Поділився результатами аналізу бойових дій у 2023 році та прогнозами на 2024-й. Разом з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США обмінялися думками стосовно питань, що становлять взаємний стратегічний інтерес», – йдеться у повідомленні.

Залужний подякував генералу Брауну та всьому американському народу за всебічну підтримку України у боротьбі з російським агресором.

Нагадаємо, 15 січня Валерій Залужний підтвердив знищення російського радіолокаційного літака А-50 та повітряного пункту управління Іл-22 над Азовським морем.

14 січня стало відомо, що Залужний і начальник Генерального штабу Сергій Шаптала узгодили з командувачами напрямків і командирами бригад в Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях кроки з підвищення ефективності застосування військ.

9 січня міністр оборони Рустем Умєров разом із головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним та начальником Генерального штабу генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп'янська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: