Обговорили оперативні плани: Залужний із начальником Генштабу працювали декілька днів на передовій

Читать на русском
Валерій Залужний разом із Сергієм Шапталою кілька днів працювали на фронті, зокрема в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ Таврія та Одеса.
Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і начальник Генерального штабу Сергій Шаптала узгодили з командувачами напрямків і командирами бригад в Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях кроки з підвищення ефективності застосування військ.

Про це повідомив Валерій Залужний.

«Разом із начальником Генерального штабу Сергієм Шапталою кілька днів працювали в зонах відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ «Таврія» та «Одеса», – йдеться у повідомленні.

Він додав, що за ці дні вони провели плідну роботу із командувачами напрямків і командирами бригад, які виконують завдання у Донецькій, Херсонській та Запорізькій областях. Вони узгодили кроки задля підвищення ефективності застосування військ з урахуванням наявних ресурсів та оперативної обстановки. Також детально опрацювали питання щодо ситуації в акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, 9 січня стало відомо, що Міністр оборони Рустем Умєров разом із Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним та начальником Генерального штабу генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп'янська.

До слова, наразі окупанти зосередили близько 10 тисяч бійців біля Кринок Херсонської області, щоб спробувати вибити звідти ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: