Залужний підтвердив знищення російських літаків А-50 та Іл-22

Читать на русском
Залужний підтвердив, що Повітряні сили знищили російський літак далекого радіолокаційного виявлення А-50 та повітряний пункт управління Іл-22.
Фото: Обозреватель

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підтвердив знищення російського радіолокаційного літака А-50 та повітряного пункту управління Іл-22.

Він написав про це в Telegram.

«Воїни Повітряних Сил Збройних Сил України знищили ворожий літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50 та повітряний пункт управління противника Іл-22. Дякую Повітряним Силам за чудово сплановану та проведену операцію в Приазов’ї!», – написав він.

У Повітряних силах ЗСУ також підтвердили інформацію: «Мінус ворожий літак дальнього радіолокаційного виявлення А-50 та повітряний пункт управління противника Іл-22! Спецоперація в Приазов’ї пройшла успішно. Далі буде...».

Нагадаємо, вчора в українських ЗМІ та Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що українські військові підбили два російські літаки над Азовським морем – А-50 та ІЛ-22.

Повідомлялося, удару по А-50 було завдано в районі Кирилівки в Запорізькій області, після чого літак зник з радарів. Повітряний командний пункт Іл-22М11 міг бути підбитий у районі Стрілкового на Херсонщині, після отримання пошкоджень екіпаж літака запросив евакуацію.

Вранці командувач Повітряних сил Микола Олещук натякнув, що інформація про знищення літаків є правдивою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: