Зеленський поїхав із візитом до країн Балтії

Читать на русском
Володимир Зеленський сьогодні перебуває з візитом у Литві, де, зокрема, зустрінеться із президентом Науседою. Далі – візит до Естонії та Латвії.
Зеленський та президент ЛитвиФото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 10 січня, перебуває з візитом у Литві. У його планах також візити до Естонії та Латвії.

Він написав про це у Telegram-каналі.

У Вільнюсі сьогодні у Зеленського заплановано низку переговорів – з президентом Гітанасом Науседою, прем'єр-міністром та спікером парламенту.

«Зустрічі з представниками політичних сил, ЗМІ та української громади. Безпека, інтеграція до ЄС та НАТО, співпраця в галузі РЕБ і дронів, подальша координація європейської підтримки. І звичайно, наша велика вдячність. За безкомпромісну підтримку України впродовж усіх 10 років війни, а особливо зараз, після початку повномасштабного вторгнення», – написав він.

Нагадаємо, найближчими днями у Володимира Зеленського також заплановано візит до Швейцарії. Вже є офіційне підтвердження, що український лідер особисто виступить із спеціальним зверненням на Всесвітньому економічному форумі у Давосі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: