Збройні сили Литви передали Україні нову партію військової допомоги

Читать на русском
Збройні сили Литви передали Україні чергову партію військової допомоги. ЗСУ отримали кілька мільйонів набоїв і кілька тисяч снарядів для переносних протитанкових гранатометів малої дальності.
The Washington Post

ЗСУ отримали від Листви кілька мільйонів набоїв і кілька тисяч снарядів для переносних протитанкових гранатометів малої дальності.

Про це повідомляє литовський мовник LRT.

Артилерійські боєприпаси для України: ситуація з поставками від союзниківСитуація з постачанням снарядів Україні – скільки західні союзники вже передали та скільки планують.

«Ми чуємо термінові прохання України і продовжуємо надавати допомогу відповідно до заявлених потреб. Ми активно закликаємо наших союзників робити те саме», – заявив міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

Цього разу Листва передала Україні кілька мільйонів набоїв і кілька тисяч снарядів для переносних протитанкових гранатометів, а також близько тисячі розкладних ліжок. Також країна активно навчає українських військовослужбовців, надає медичне лікування та реабілітацію, консультації експертів та виділяє кошти в міжнародні фонди для України.

Нагадаємо, влада Німеччини схвалила рамкову угоду з французькою компанією про виробництво додаткової партії боєприпасів для України.

Тим часом уряд Аргентини має намір передати Україні два транспортні гелікоптери МІ-17Е російського виробництва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: