Удар по Покровську: з-під зруйнованого будинку вилучили тіло ще одної людини

Читать на русском
Станом на 15:00 7 січня на місці двох зруйнованих внаслідок обстрілу приватних житлових будинків вилучено тіла 2 осіб, врятовано 1 чоловіка.
фото: ДСНС

В неділю, 7 січня, у Покровську на місці будинку, зруйнованого російським ракетним ударом, рятувальники вилучили тіло чоловіка.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

«Покровськ: на місці зруйнованого будинку рятувальники вилучили тіло чоловіка. Станом на 15:00 7 січня на місці двох зруйнованих внаслідок обстрілу приватних житлових будинків вилучено тіла 2 осіб, врятовано 1 чоловіка, тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 3 осіб, з них 2 дітей», - йдеться у повідомленні.

Відтак, наразі рятувальники розібрали 62 тонн зруйнованих елементів будинків. Проводиться збір фрагментів тіл для подальшої ідентифікації загиблих.

При цьому, у селі Рівне Покровського району вилучено тіло дитини 2020 року народження.

На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, з них 2 дітей, розібрано 40 т зруйнованих елементів будинку. Проводиться ідентифікація знайдених фрагментів тіл.

Як зазначається, всього для проведення робіт залучено 76 осіб та 20 одиниць техніки. З них від ДСНС - 33 особи та 9 одиниць техніки, кінологічні розрахунки Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону «Антарес» (12 осіб, 9 собак та 2 одиниці техніки), від Національної поліції - 26 осіб та 5 одиниць техніки, від місцевих органів влади - 3 особи та 2 одиниці техніки, від підприємства МетІнвест 2 особи, 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, увечері в суботу, 6 січня, у Покровському районі Донецької області на місці пошукових робіт рятувальники вилучили тіло жінки.

Сьогодні стало відомо, що з-під завалів рятувальники дістали тіло дитини.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок російського удару по Покровському району загинули 11 осіб, серед них є пʼятеро дітей. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що жоден удар російської федерації по мирних містах України не лишиться без наслідків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: