Ракетний удар по Покровську: кількість постраждалих зросла

Читать на русском
У Покровську Донецької області зросла кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки. Вранці в ДСНС повідомляли про одного загиблого та 13 постраждалих. Наразі, за останніми даними, кількість поранених збільшилася до 23 осіб.
Фото: ДСНС

У Покровську Донецької області зросла кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки.

Про це розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Вранці в ДСНС повідомляли про одного загиблого та 13 постраждалих. Наразі, за останніми даними, кількість поранених збільшилася до 23 осіб.

Зазначається, що медики вже надали невідкладну допомогу всім потерпілим із контузіями, забитими місцями, переломами та осколковими пораненнями.

«При процесуальному керівництві Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України)», – уточнили у прокуратурі.

Нагадаємо, російські війська атакували Покровськ сьогодні вранці. За попередньою інформацією, удару було завдано двома ракетами «Іскандер».

Раніше повідомлялося, що російська окупаційна армія вдарила по рятувальниках у Нікополі, які гасили пожежу після обстрілу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: