У Покровському районі загинуло 11 людей через обстріл рф, серед них є діти

Читать на русском
Російські війська атакували Донецьку область. Внаслідок удару по Покровському району загинули 11 осіб, серед них є пʼятеро дітей.
VadimFilashkin_donoda

Внаслідок російського удару по Покровському району Донецької області, загинули 11 осіб, серед них є пʼятеро дітей.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«11 загиблих, у тому числі 5 дітей – такі попередні наслідки ударів по Покровському району», – написав він.

Крім цього, поранення отримали восьмеро осіб.

Філашкін додав, що росіяни вдарили по району ракетами С-300. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що жоден удар російської федерації по мирних містах України не лишиться без наслідків. Він зауважив, що наразі в Покровську Донецької області та в Покровському районі триває рятувальна операція.

«Залучені необхідні рятувальні сили, техніка ДСНС України. Розбирають завали. Станом на цей час відомо про загибель понад десяти людей, і серед них – діти, на жаль… Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких», – додав він.

Раніше ми повідомляли, що шестеро людей постраждали внаслідок нічого обстрілу Покровська в Донецькій області. Ще троє мешканців перебувають під завалами.

Крім цього, російські війська завдали авіаційного удару по житловій забудові селища Північне Донецької області. Внаслідок атаки загинула жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: