Окупанти завдали ракетних ударів по Покровському району, є поранені і люди під завалами

Читать на русском
Росіяни випустили вісім ракет по Покровському району Донеччини. Поки що відомо про 10 поранених, серед них діти. Крім того, 5 людей шукають під завалами.
Фото: поліція

Російські війська в ніч проти 30 листопада завдали ракетних ударів по Покровському району Донецької області. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Відомо про 10 постраждалих, серед них 4 дитини. Крім того, 5 людей шукають під завалами.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

У Покровську серед постраждалих сім'я з двома дітьми – 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранення отримав ще 13-річний хлопчик. Попередньо пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

У Новогродівці було влучання у багатоповерхову будівлю, поранено 13-річну дитину. Під завалами, ймовірно, можуть бути ще 5 осіб, серед них дитина.

По Мирнограду росіяни вдарили двома ракетами із ЗРК «С-300», пошкоджено відділення поліції.

Клименко повідомив, що росіяни випустили шість ракет. Але в Повітряних силах уточнили, що їх було вісім – зенітних керованих ракет С-300.

Нагадаємо, 15 листопада окупанти завдали ракетного удару по місту Селидове на Донеччині. Внаслідок прильоту зруйновано під'їзд 4-поверхового житлового будинку, загинула жінка.

21 листопада рф завдала чотирьох ракетних ударів по шахті та лікарні в Селидовому – загинуло троє людей, вісім поранено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: