Дубінського знову залишили під вартою

Читать на русском
Адвокат Дубінського просив змінити запобіжний захід за утримання під вартою на домашній арешт. Але суд йому відмовив.
фото Суспільне

Печерський райсуд Києва залишив запобіжний захід для народного депутата Олександра Дубінського без змін. Він перебуватиме під вартою. Постанова суду вже не підлягає оскарженню.

Про це повідомляє Суспільне. Засідання суду відбулось 27 грудня.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

Зокрема, адвокат Дубінського просив змінити запобіжний захід за утримання під вартою на домашній арешт. Свою позицію про зміну захисту адвокат аргументував побиттям Дубінського у СІЗО, внаслідок чого він отримав тілесні травми та як наслідок погіршення стану здоров'я.

Захисник нардепа надав суду результати медичного огляду Дубінського. За його словами, результати огляду свідчать про перелом двох ребер та забиття грудної клітки. Дубінський зі свого боку заявив, що його побиття пов'язане з його критикою української влади.

Однак суд залишив запобіжний захід без змін.

Нагадаємо, адвокати Дубінського заявили, що в ніч проти 2 грудня депутата побили у Лук'янівському СІЗО.

Водночас у поліції Києва та Київському слідчому ізоляторі не підтвердили факт побиття після перевірки.

14 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без альтернативи застави у справі про держзраду.

Депутату повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

23 листопада Печерський райсуд Києва за матеріалами ДБР заарештував майно народного депутата, частину якого оформлено на його родичів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: