Суд відмовився випустити Дубінського з-під варти

Читать на русском
Київський апеляційний суд залишив без змін апеляцію нардепа Дубінського щодо утримання його під вартою.
фото ukranews.com

У Київському апеляційному суді 7 грудня відбулося засідання щодо народного депутата Олександра Дубінського. Його адвокати раніше подавали апеляцію щодо утримання нардепа під вартою.

Про це повідомляє Суспільне.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

Засідання проходило у закритому режимі. Суд залишив Дубінському запобіжний захід без змін. Він пробуде в СІЗО до 12 січня 2024 року без права внесення застави.

Повідомляється, що сьогодні перед засіданням Дубінський заявив, що у нього зламано два ребра нібито після побиття.

«Сьогодні я пройшов рентген нарешті. За медичним висновком, який мені наданий у Київському слідчому ізоляторі, у мене зламане 10-те та 11-те ребро з лівого боку. Це фактично встановлює катування», – повідомив Дубінський.

Нагадаємо, адвокати Дубинського заявили, що в ніч проти 2 грудня депутата побили у Лук'янівському СІЗО.

Водночас у поліції Києва та Київському слідчому ізоляторі не підтвердили факт побиття після перевірки.

14 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без альтернативи застави у справі про держзраду.

Депутату повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

23 листопада Печерський райсуд Києва за матеріалами ДБР заарештував майно народного депутата, частину якого оформлено на його родичів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: