ДБР завершило розслідування справи про підробку Дубінським документів для виїзду за кордон

Читать на русском
Розслідування щодо нардепа Дубінського, який підробив документи, щоби виїхати за кордон, завершено. Слідство встановило, що під приводом виїзду для супроводження батька на лікування він виїхав на відпочинок.
Фото: УНІАН

ДБР завершило розслідування щодо народного депутата Олександра Дубінського, який підробив документи, щоби виїхати за кордон.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Дубінському вручили протокол про корупціюНАЗК вручило нардепу Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.

Правоохоронці встановили, що депутат вніс неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких виїхав за кордон.

«У зверненні щодо дозволу на виїзд він вказав підставу — супроводження батька на лікування, однак насправді поїхав на відпочинок. До того ж депутат і батько виїхали за кордон окремо, а батько взагалі повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець. ДБР отримано інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат встигнув двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію. Зокрема, в Іспанії підозрюваний зупинявся у двох готелях у Барселоні та у його передмісті», – йдеться у повідомленні.

Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження підозрюваним справу буде направлено до суду.

Нагадаємо, про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон Дубінському повідомили 8 серпня.

Нещодавно він отримав ще одну підозру – в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку. 6 листопада Печерський суд Києва відправив депутата під цілодобовий домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: