Дубінського побили у Лукʼянівському СІЗО – адвокати

Читать на русском
Адвокати народного депутата Олександра Дубінського 2 грудня заявили, що його побили у Лукʼянівському СІЗО.  Медики виявили множинні гематоми та підозру на перелом ребра.
Олександр Дубінський

Олександра Дубінського побили у Лукʼянівському СІЗО в ніч на 2 грудня. У нього виявили множинні гематоми та підозру на перелом ребра.

Про це йдеться у Telegram-каналі нардепа.

Адвокати депутата заявили, що цієї ночі, 2 грудня, невідомі особи побили Дубінського. Медики константували множинні гематоми та підозру на перелом ребра.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

«Невідомі особи побили народного депутата, про що він заявив своїм адвокатам, а також адміністрації СІЗО. Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра», – йдеться у повідомленні.

Наразі Дубінський з адвокатами очікує на приїзд працівників поліції для складання акта про тілесні ушкодження. Відомо, що вони вимагають приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Дениса Малюськи, генерального прокурора Андрія Костіна та голови національної поліції Ігоря Клименка.

Захист депутата наголосив, що хтось прямо зацікавлений у фізичному усуненні Дубінського в умовах Київського СІЗО.

Нагадаємо, 14 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 60 діб без альтернативи застави у справі про держзраду.

Депутату повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

23 листопада Печерський районний суд Києва за матеріалами ДБР заарештував майно народного депутата, частину якого оформлено на його родичів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: