Дубінському вручили протокол про корупцію

Читать на русском
НАЗК вручило нардепу Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.
Фото: РБК-Україна

Національне агентство із питань запобігання корупції вручило народному депутату Олександру Дубінському протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.

Про це повідомляє ДБР.

ДБР оприлюднило аудіозапис, на якому нардеп проводить інструктаж ухилянтуСлідчі опублікували запис пояснень, ймовірно, депутата Олександра Дубінського, як його родичу обійти закон та виїхати за кордон.

Як розповіли в Держбюро розслідувань, у серпні та жовтні Дубінський, реалізуючи свої повноваження нардепа, звернувся до Міністерства охорони здоров'я та ДБР із депутатськими зверненнями, в яких порушувалися питання, що становлять його приватний інтерес.

«Зокрема, у своїх зверненнях він цікавився розглядом питання щодо видачі йому дозволу на виїзд за кордон, що є предметом кримінальної справи, де депутат виступає фігурантом. Також він намагався тиснути на слідство, вимагаючи здійснювати перевірки керівництва правоохоронних органів, які розслідують кримінальні провадження, в яких депутат виступає як підозрюваний. Отримані від Державного бюро розслідувань докази стали достатніми для складання НАЗК протоколу про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Олександру Дубінському повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

6 листопада Печерський суд Києва відправив депутата під цілодобовий домашній арешт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: