Зеленський та Залужний привітали бійців Сухопутних військ ЗСУ

Читать на русском
Президент привітав Сухопутні війська України з їхнім днем, вшанувавши солдатів за хоробрість. А головнокомандувач назвав військових надійною основою армії.
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітали українських захисників з нагоди Дня Сухопутних військ Збройних сил.

Свої привітання вони оприлюднили у Telegram.

Календар свят та пам'ятних днів, присвячених українським захисникамКалендар військових свят в Україні та пам'ятних днів, присвячених українським захисникам – на інфографіці.

Президент зазначив, що Сухопутні війська України – це майже 600 тисяч воїнів різних родів військ.

«Сміливі. Героїчні. Багатьох відзначено державними нагородами. Багатьох пам’ятатимуть завжди побратими за силу й допомогу в бою. Багатьом вдячні наші люди за звільнення нашої землі, міст і сіл, за можливість пишатися потужністю української армії. Багатьох ми сьогодні згадуємо, коли вшановуємо українських героїв, які віддали свої життя заради нашої держави й людей. Слава нашим захисникам!», - сказав Зеленський.

Президент подякував кожному солдату, кожному сержанту та командиру.

У День Сухопутних військ Збройних сил України головнокомандувач Залужний назвав військових надійною основою армії в умовах війни з рф.

«Другий рік поспіль ми відзначаємо цей день в умовах великої війни, захищаючи країну від російської ворожої навали. Ви – надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави!», - зазначив Залужний.

Нагадаємо, 6 грудня Зеленський привітав воїнів із Днем ЗСУ, а 5 грудня президент вітав волонтерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: