«Гвардія небайдужих»: Зеленський привітав волонтерів зі святом

Читать на русском
В Україні 5 грудня святкують Міжнародний день волонтера. Володимир Зеленський привітав волонтерів за їхню нелегку працю.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський привітав українських волонтерів із Міжнародним днем волонтера у вівторок, 5 грудня.

Своє вітання він написав у Telegram.

Календар свят та пам'ятних днів, присвячених українським захисникамКалендар військових свят в Україні та пам'ятних днів, присвячених українським захисникам – на інфографіці.

«Сьогодні відзначаємо Міжнародний день волонтера. Символічно, що напередодні Дня Збройних Сил України. Бо українські волонтери – це фактично ще один рід наших військ, іще одна наша сила. Наша гвардія небайдужих. Наша армія активних українців. Дякую вам! Слава нашим волонтерам! Слава всім, хто наближає перемогу!», – написав Зеленський у Telegram.

Українських волонтерів також привітав міністр оборони Рустем Умєров.

«Кожен воїн у наших Силах оборони відчуває ваше тепло та підтримку, вашу працю та самопожертву. Вас мільйони!...Ви надійний тил для сотень тисяч воїнів. Ви підтримуєте Сили оборони та своєю невтомністю наближаєте день нашої перемоги», – цитує міністра пресслужба Міноборони.

Нагадаємо, у вересні президент доручив оновити систему державних свят та пам'ятних дат. Того ж місяця Зеленський у Любліні нагородив волонтерів та подякував Польщі за її допомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: