Обстріл Херсону: ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку, є поранені

Читать на русском
Внаслідок влучання ворожого снаряду в багатоквартирний будинок у Херсоні постраждали двоє людей.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російські окупаційні війська у суботу, 11 листопада, обстріляли середмістя Херсона влучивши у багатоповерхівку. Внаслідок цього поранені дві жінки, одна з них у лікарні.

Про це начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив у Телеграмі.

«До однієї з херсонських лікарень наразі ушпиталено 30-річну жінку. Її стан оцінюється як середньої тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вона отримала поранення внаслідок обстрілу середмістя Херсона з боку російських військ. Отримала поранення й ще одна жінка. Після обстеження і надання медичної допомоги її відправили на амбулаторне лікування.

При цьому, у Херсонській ОВА уточнили, що дві цивільні дістали поранення у центральній частині міста, коли ворожий снаряд влучив у багатоповерхівку.

«Внаслідок влучання ворожого снаряду в багатоквартирний будинок постраждали двоє людей. Поранення голови, шиї та ніг середнього ступеня тяжкості отримала 29-річна жінка. Її шпиталізували до лікарні. У 53-річної херсонки – контузія та травма ноги. Потерпілій надали медичну допомогу, подальше лікування вона проходитиме амбулаторно», - зазначають в ОВА.

Нагадаємо, росіяни масовано обстріляли середмістя Херсона. Атака на місто відбулася сьогодні близько 12:35. Зафіксували пошкодження будинків та автомобілів.

Також у Києві вранці 11 листопада пролунали сильні вибухи. Мер повідомив про роботу ППО на лівому березі по балістиці.

Згодом стало відомо, що рф випустила у бік столиці балістичну ракету. Вона летить дуже швидко та радіолокаційно майже не помітна. Саме тому повітряна тривога спрацювала із запізненням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: