Війська рф обстріляли з «Урагану» Куп'янськ-Вузловий, є загиблий

Читать на русском
Окупанти обстріляли понад 20 населених пунктів на Харківщині, у Куп'янську-Вузловому загинув мирний житель.
фото Харківська обласна прокуратура

Російські військові минулої доби обстріляли понад 20 населених пунктів на Харківщині. У Куп'янську-Вузловому загинув мирний житель.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Затримано коригувальника масштабного ракетного удару по Харкову місяць томуСБУ затримала російського агента, який скоригував ракетний удар по Харкову 6 жовтня. Це чоловік, який працював майстром на місцевому підприємстві.

За його словами, під обстріл потрапили села та міста у Куп'янському, Чугуївському та Ізюмському районах Харківської області.

«Ворог протягом доби інтенсивно обстрілював м. Куп'янськ-Вузловий. Об 11:30 відбувся ворожий обстріл, тип озброєння – РСЗВ «Ураган», внаслідок якого загинув цивільний чоловік 1966 року народження», – написав Синєгубов.

Він також повідомив, що на Куп'янському напрямку противник провів безуспішні штурмові дії на околицях населених пунктів Синьківка, Іванівка та Берестове. Там українські сили оборони відбили 6 атак противника.

Нагадаємо, на Сумщині під обстріл потрапили рятувальники, які гасили пожежу після удару росіян. А нещодавно по будівлі пожежної частини в Ізюмі було завдано ракетного удару. Поранено вісім рятувальників, пошкоджено будівлю та 13 одиниць техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: