Окупанти масовано обстріляли середмістя Херсона, є руйнування

Читать на русском
У суботу, 11 листопада, російські війська масовано обстріляли середмістя Херсона. Внаслідок атаки пошкоджені будинки та автомобілі.
Херсонська обласна прокуратура

Російські війська сьогодні, 11 листопада, масовано обстріляли середмістя Херсона. Пошкоджені будинки та автомобілі.

Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура у Facebook.

Відомо, що атака на місто відбулася сьогодні близько 12:35. Зафіксували пошкодження будинків та автомобілів, втім про постраждалих інформації наразі немає.

«Відомості про потерпілих цивільних наразі відсутні. Пошкоджено низку багатоквартирних та приватних будинків, господарчих споруд, автівки», – йдеться у повідомленні.

Також у прокуратурі зазначили, що вночі армія росії обстріляла Чорнобаївку на Херсонщині, ймовірно, з РСЗВ «Град».

«В ніч на 11 листопада близько 01:00 збройні сили рф, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню «Град» обстріляли село Чорнобаївка Херсонського району. Із множинними вогнепальними осколковими пораненнями та переломами госпіталізовано 72-річного чоловіка», – додали у дописі.

Нагадаємо, у Києві вранці 11 листопада пролунали сильні вибухи. Мер повідомив про роботу ППО на лівому березі по балістиці.

Згодом стало відомо, що рф випустила у бік столиці балістичну ракету. Вона летить дуже швидко та радіолокаційно майже не помітна. Саме тому повітряна тривога спрацювала із запізненням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: