Коломойського знову залишили під вартою

Читать на русском
Адвокати Коломойського подали клопотання про зміну запобіжного заходу нібито через погіршення стану здоров'я, але суд його відхилив.
фото Суспільне

Шевченківський райсуд Києва 10 листопада відхилив клопотання адвокатів олігарха Ігоря Коломойського щодо зміни запобіжного заходу на домашній арешт.

Про це повідомляє Суспільне.

Коломойський передав управління корпоративними правами групи 1+1Коломойський на п'ять років передав свої корпоративні права у медіахолдингу 1+1 в управління трудовому колективу в особі гендиректора.

Як повідомляється, адвокати Коломойського подали клопотання про зміну запобіжного заходу нібито через погіршення стану здоров'я їхнього підзахисного. Адвокат Олександр Лисак заявляв, що захист подавав клопотання, щоб був доступ до лікарів, але лікарів не допустили.

Суддя відхилив клопотання захисту Коломойського, він залишиться під вартою.

Сам Коломойський відмовився коментувати рішення суду. Наступне засідання має відбутися 16 листопада у Київському апеляційному суді.

Нагадаємо, нещодавно суд продовжив запобіжний захід Коломойському - він залишиться в СІЗО як мінімум до 2 грудня.

2 вересня Ігорю Коломойському оголосили про підозру у шахрайстві та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом. Йшлося про легалізацію у 2013-2020 роках понад півмільярда гривень шляхом виведення їх за кордон через підконтрольні банківські установи. Його заарештували.

8 вересня НАБУ та САП після повідомлення про підозру колишньому бенефіціарному власнику «Приватбанку» Ігорю Коломойському заарештували його активи.

15 вересня Коломойський отримав нову підозру за трьома статтями. А 16 вересня суд збільшив заставу для олігарха – до 3 млрд 891 млн гривень (замість майже 510 млн гривень).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: