Коломойський передав управління корпоративними правами групи 1+1

Читать на русском
Коломойський на п'ять років передав свої корпоративні права у медіахолдингу 1+1 в управління трудовому колективу в особі гендиректора.
pravda.com.ua

Олігарх Ігор Коломойський, який перебуває у СІЗО, передав свої корпоративні права у медіахолдингу 1+1 media в управління трудовому колективу.

Про це йдеться у заяві на сайті 1+1 media.

Рішення було прийнято терміном на 5 років «у зв'язку з необхідністю захисту та дотримання принципів свободи слова».

«23 жовтня 2023 року Ігорем Коломойським, який є і залишається кінцевим бенефіціарним власником групи компаній 1+1 media, було прийнято рішення передати свої корпоративні права в медіахолдингу в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії — Ярослава Пахольчука», – йдеться в повідомленні.

Повноваження з управління корпоративними правами передбачають можливість управителя приймати від свого імені будь-які необхідні рішення, крім відчуження та/або обтяження корпоративних прав, що належать Коломойському, та отримання дивідендів. Рішення не призведе до зміни кінцевого власника бенефіціарної групи 1+1 media.

Нагадаємо, восени Ігор Коломойський отримав кілька підозр. 2 вересня йому оголосили підозру у шахрайстві та легалізації майна, отриманого злочинним шляхом.

7 вересня НАБУ та САП повідомили про підозру олігарху у заволодінні понад 9,2 млрд грн ПриватБанку.

15 вересня Коломойський отримав нову підозру за трьома статтями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: