Зеленський висловився щодо можливого президентства Трампа у США

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський розраховує на продовження підтримки України з боку США, незалежно від того, хто займе Білий дім за підсумками виборів-2024. Таку заяву глава держави зробив, коментуючи можливе президентство Дональда Трампа.
Фото: timesofisrael.com

Президент Володимир Зеленський розраховує на продовження підтримки України з боку США, незалежно від того, хто займе Білий дім за підсумками виборів-2024.

Таку заяву глава держави зробив на конференції Reuters NEXT, повідомляє Украєнська правда.

«Закінчу війну за 24 години»: що Дональд Трамп говорив про повномасштабне вторгнення рф в УкраїнуДональд Трамп завжди неоднозначно висловлювався про війну в Україні та відносини з росією. Що він говорив про повномасштабне вторгнення – на інфографіці.

Зеленський сказав, що поки що незрозуміло, як можливе президентство Дональда Трампа вплине на Україну.

При цьому він висловив припущення, що позиція Білого дому залежатиме від запитів американського суспільства.

«Добре це чи погано – я не знаю. Я сподіваюся, що американський президент завжди враховуватиме ставлення людей, суспільства. Якщо американське суспільство підтримує Україну, якщо ми поділяємо однакові цінності, проблеми, якщо ми розуміємо всі ці виклики та результат та шкоду війни – я думаю, що будь-який президент – не знаю, хто це – допомагатиме Україні», – зазначив глава держави.

Нагадаємо, що нещодавно Трамп відмовився приїхати до України на запрошення Зеленського. Експрезидент США заявив, що ухвалив таке рішення, щоб нібито не допустити «конфлікту інтересів».

Раніше повідомлялося, що за рік до виборів президента США республіканець Трамп випереджає чинного президента Джо Байдена в рейтингах підтримки в п'яти із шести найважливіших штатів, голосування в яких істотно впливає на результат виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: