Трамп відмовився приїхати в Україну після запрошення Зеленського

Читать на русском
Напередодні Зеленський запропонував приїхати в Україну Дональду Трампу, який раніше заявив, що у ролі президента США міг би завершити війну за один день.
24 канал

Колишній президент США Дональд Трамп вирішив не приймати запрошення Володимира Зеленського відвідати Україну начебто через «конфлікт інтересів».

Про це Трамп заявив американському телеканалу Newsmax.

«Закінчу війну за 24 години»: що Дональд Трамп говорив про повномасштабне вторгнення рф в УкраїнуДональд Трамп завжди неоднозначно висловлювався про війну в Україні та відносини з росією. Що він говорив про повномасштабне вторгнення – на інфографіці.

«Я з великою повагою ставлюся до президента Зеленського, але вважаю, що зараз було б недоречно їхати в Україну», - заявив Трамп.

Згідно з його словами, наразі адміністрація президента США Джо Байдена «веде справу» із Зеленським, і тому він не хотів би створювати «конфлікт інтересів».

Варто зазначити, що напередодні в інтерв'ю телеканалу NBC Зеленський запропонував приїхати в Україну Дональду Трампу, який раніше заявив, що у ролі президента США міг би завершити війну проти росії за один день.

Нагадаємо, за рік до виборів президента США республіканець Дональд Трамп випереджає чинного президента Джо Байдена у рейтингах підтримки у п’яти із шести найважливіших штатів, голосування в яких суттєво впливає на результат виборів.

А нещодавно Трамп вкотре заплутався у географії, заявивши, що Угорщина має спільний кордон з рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: