У Туреччині група протестувальників атакувала авіабазу США

Читать на русском
Авіабазу Сполучених Штатів Америки Інджирлік, яка розташована в місті Адана Туреччини, намагалися атакували протестувальники 5 листопада.
ntv.com.tr

Протестувальники намагалися проникнути на авіабазу Сполучених Штатів Америки Інджирлік, яка розташована в місті Адана Туреччини.

Про це пише видання NTV.

Організатором протесту виявився фонд гуманітарної допомоги «Права і свободи людини». Він організував демонстрацію протесту перед авіабазою, де дислокуються 39-е командування крила ВПС США і 10-е командування танкової бази ВПС Туреччини.

Правоохоронцям довелось перекрити вулиці й проспекти навколо бази. Вони дозволили мітингувальникам провести протест у спеціально відведеному місці. Втім через деякий час колона наблизилась до авіабази, а частина групи спробувала проникнути на її територію. Щоб розігнати їх поліція і спецназ застосували перцевий балончик та водомети.

Нагадаємо, у двох регіонах Північного Кавказу відбулися антисемітські акції, кульмінацією яких став штурм аеропорту в Махачкалі.

В Ізраїлі відреагували на антисемітські акції у Дагестані. А сама влада Дагестану заявила, що заворушеннями в аеропорту Махачкали «оперували з України». У МЗС України відповіли на звинувачення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: