В рф під наглядом путіна відпрацювали завдання масованого ядерного удару

Читать на русском
У росії провели тренування стратегічних сил ядерного стримування, в рамках якого представники країни-агресора відпрацювали завдання масованого ядерного удару.
Фото: ČTK

У росії провели тренування стратегічних сил ядерного стримування, в рамках якого представники країни-агресора відпрацювали завдання масованого ядерного удару.

Про це повідомила пресслужба Кремля.

Як росія вже дев'ять років «озброюється» міжконтинентальною ракетою «Сармат»Росія вже котрий рік обіцяє розпочати серійне постачання армії ракет Сармат і поставити їх на бойове чергування. Докладніше – на інфографіці.

Там розповіли, що тренування пройшло під наглядом диктатора володимира путіна. У рамках навчань відбулися пуски балістичних та крилатих ракет.

Так, з космодрому в Плесецьку росіяни здійснили пуск міжконтинентальної ракети «Ярс» по своєму ж полігону на Камчатці, а з акваторії Баренцевого моря – запустили балістичну ракету «Синева». Крім того, до виконання завдань залучали літаки дальньої авіації Ту-95МС.

За підсумками навчань путіну доповіли, що армія рф також відпрацювала «завдання удару у відповідь на ядерний удар противника».

«Завдання, сплановані в ході тренування, виконані в повному обсязі», - стверджують у Кремлі.

Нагадаємо, нещодавно російський диктатор заявив про нібито успішне випробування ракети з ядерною енергетичною установкою «Буревісник».

Раніше ми розповідали, як змінювалися розміри ядерних арсеналів США, росії та інших країн клубу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: