Путін погрожуватиме ядерною війною, щоб розпалити нестабільність у США та Європі – Зеленський

Читать на русском
Зеленський вважає, що путін продовжить погрожувати ядерною зброєю, щоб розпалити нестабільність у США та Європі.
Reuters

Президент Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор володимир путін використовуватиме загрозу ядерної війни, щоб розпалити нестабільність у США та Європі.

Про це Зеленський сказав в інтерв'ю CBS.

«Ну що, нам здаватися»: Залужний прокоментував ядерні погрози рфВалерій Залужний заявив, що ядерна загроза з боку росії не зупинить його на шляху деокупації України.

«Я думаю, що він продовжуватиме погрожувати (ядерною зброєю – ред.). Він очікує, що Сполучені Штати стануть менш стабільними. Він вважає, що це відбудеться під час виборів у США. Він шукатиме нестабільності у Європі та Сполучених Штатах Америки. Він використовуватиме ризик використання ядерної зброї для підживлення цієї (нестабільності – ред.). Він продовжуватиме погрожувати», – вважає український президент.

Він також наголосив, що у війні в Україні на карту поставлено світовий порядок.

«Якщо Україна впаде, що станеться за десять років? Просто подумайте про це. Якщо (росіяни – ред.) дійдуть до Польщі, що буде далі? Третя світова війна? Ми захищаємо цінності всього світу. І саме українці платять найвищу ціну. Ми справді боремося за свою свободу, ми вмираємо... Ми боремося по-справжньому з ядерною державою, яка погрожує знищити світ», – додав Зеленський.

Нагадаємо, у червні Зеленський висловив упевненість у тому, що путін не застосовуватиме ядерну зброю проти України.

Його думку поділяє також керівник ГУР Кирило Буданов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: