Розвідка прогнозує посилення ядерних погроз з боку росії – Зеленський

Читать на русском
Російська федерація має намір посилити ядерні погрози через відсутність перемог на фронті. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.
Фото: Getty Images

Російська федерація має намір посилити ядерні погрози через відсутність перемог на фронті.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю Sky TG24.

Як змінювалися розміри ядерних арсеналів США, росії та інших країн «клубу»Скільки ядерних боєголовок налічується у світі та як змінювалися розміри арсеналів дев'яти ядерних держав – на інфографіках.

За його словами, українська розвідка має дані про те, що ядерних погроз стане більше вже найближчим часом.

«Демонстрація ядерної зброї – це демонстрація не сили, а слабкості, бо битва на полі бою та дипломатія не дали бажаних результатів. Вони хотіли вбити нашу незалежність, але не змогли перемогти. За даними нашої розвідки, до кінця року ядерних погроз побільшає», – сказав Зеленський.

Він також зазначив, що український контрнаступ триватиме.

«Усім хотілося б бачити швидкі результати на полі бою, але це масштабна війна, яка триває вже два роки. Ми втомилися, але ми вмотивовані. Ми зробимо все, щоб перемогти нашого ворога, наш контрнаступ триває. Ми робимо все, щоб дати відсіч ворогові», – заявив президент.

Нагадаємо, у червні Зеленський висловив упевненість у тому, що путін не буде застосовувати ядерну зброю проти України. Такої думки дотримується і керівник ГУР Кирило Буданов.

При цьому президент вважає, що російський диктатор володимир путін використовуватиме загрозу ядерної війни, щоб розпалити нестабільність у США та Європі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: