Путін заявив, що росія провела випробування нової ракети

Читать на русском
Російський диктатор володимир путін заявив про нібито успішне випробування ракети з ядерною енергетичною установкою Буревісник. Він стверджує, що країна-окупант найближчим часом перейде до масового виробництва таких ракет.
Фото: AP

Російський диктатор володимир путін заявив про нібито успішне випробування ракети з ядерною енергетичною установкою «Буревісник».

Заяву президента країни-окупанта цитують пропагандистські ЗМІ.

Розвідка прогнозує посилення ядерних погроз з боку росії – ЗеленськийРосійська федерація має намір посилити ядерні погрози через відсутність перемог на фронті. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Проведено останнє успішне випробування «Буревісника», це крилата ракета глобальної дальності з ядерною установкою», - стверджує диктатор.

Путін сказав, що найближчим часом росія перейде до масового виробництва як «Буревісника», так і ракет типу «Сармат».

Крім того, диктатор знову погрожував цивілізованому світу ядерним ударом.

«Зустрічний удар росії на ядерну атаку будь-якого потенційного противника не залишить йому шансів на виживання», – сказав путін.

Нагадаємо, нещодавно в NYT з'явилася публікація про те, що росія готується до випробувань експериментальної крилатої ракети з ядерним двигуном. Журналісти тоді зазначили, що всі 13 попередніх тестових запусків «Буревісника» завершилися провалом.

У ГУР вже прокоментували інформацію щодо проведення росією випробувань ракети з ядерним двигуном.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: