Маск відреагував на інформацію у ЗМІ про блокування соцмережі Х у Європі

Читать на русском
Американський мільярдер дав зрозуміти, що інформація про можливе блокування Х для користувачів у Європі не є правдою.
Getty Images

Власник Х (колишній Twitter) Ілон Маск спростував інформацію про нібито вихід соціальної мережі з ринку Європи через новий цифровий закон.

Про це Маск повідомив на своїй сторінці в Х у четвер, 19 жовтня.

Своєю публікацією Маск дав зрозуміти, що заяви видання Business Insider – це брехня, і вони не мають відношення до реальності.

«Ще один абсолютно брехливий Business Insider. Це не справжнє видання», – написав він.

Як відомо, раніше The Business Insider написав про те, що американський бізнесмен Ілон Маск розглядає можливість блокування соціальної мережі X (колишній Twitter) для користувачів ЄС щодо вимог Євросоюзу. Причиною цього нібито стало невдоволення власника Х цифровим законом DSA.

Ілон Маск та Україна: у які скандали потрапляв бізнесмен під час повномасштабної війниІлон Маск висміяв президента Володимира Зеленського та його прохання про допомогу Україні. Інші скандали з Маском під час війни – на інфографіці.

Закон DSA (Digital Services Act) зобов'язує найбільші інтернет-платформи, окрім іншого, послідовно та оперативно протидіяти розпалюванню ненависті.

Нагадаємо, раніше Єврокомісія оприлюднила дослідження, в якому йдеться, що нова політика Ілона Маска щодо Twitter сприяла поширенню російської пропаганди про війну проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: