Росіяни зменшили інтенсивність атак на Куп'янському напрямку: у ЗСУ пояснили, з чим це пов'язано

Читать на русском
Російська окупаційна армія зменшила кількість атак на Лиманському напрямі через погодні умови. Водночас, ворог, як і раніше, має намір просунутися до Куп'янська до настання холодів.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська окупаційна армія зменшила кількість атак на лиманському напрямі.

Про це повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

У ЗСУ розповіли про нові втрати ворога на Лимано-Куп'янському напрямкуМинулої доби на Лимано-Куп'янському напрямку українські військові ліквідували майже 140 окупантів.

За його словами, зменшення активності загарбників на цьому напрямі пов'язане із погодними умовами.

«Зараз зменшилася інтенсивність бойових дій, оскільки починається сезон дощів та проводити наступальні операції значно складніше для ворога. Однак наше основне завдання – це докладати максимум зусиль, щоб сточити сили противника на цьому напрямі», – сказав речник.

Разом з тим, Євлаш підкреслив, що армія рф, як і раніше, має намір «максимально просунутися до Куп'янська» до настання холодів.

«Так просто їм це не вдасться зробити, оскільки довгий час ми створювали там інженерні позиції, робили мінно-вибухові загородження, противник вже відчуває потужність наших укріпрайонів на цьому напрямі», – резюмував представник Східного угруповання військ.

Нагадаємо, нещодавно на Куп'янському напрямку підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ збили черговий ворожий гелікоптер Мі-8.

Також у ЗСУ розповіли про тактику росіян на Лимано-Куп'янському напрямі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: